Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΝΝΑ RF / Weeping Eyes / Mikis Theodorakis (Η μουσική Δακρυσμένα μάτια του Μίκη Θεοδωράκη στις υψηλές κορφές των Ιμαλαΐων).


.Οι ΑΝΝΑ RF (Roy, Ofir και Or) κατάγονται από το Ισραήλ από ένα μικρό χωριό, το Shaharut, στο νότιο Ισραήλ.και παρουσιάζουν ένα μείγμα μεταξύ Δυτικής και Ανατολίτικης μουσικής, συνδέοντας αρχαία και μοντέρνα μουσικά όργανα, συνδυάζοντάς τα με ηλεκτρονικό ήχο! Όπως οι ίδιοι αναφέρουν «το παρελθόν, συναντά το παρόν σε έναν ήχο του μέλλοντος».
Η μπάντα σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2011 από τον Roy Smila και Ofir J. Rock. Η παραγωγή των τραγουδιών, αλλά και των βίντεο κλιπς, γίνεται από τα ίδια τα μέλη του σχήματος, είτε στο προσωπικό τους στούντιο στο Ισραήλ, είτε στο «κινητό» τους στούντιο, καθώς ταξιδεύουν συνεχώς σε όλον τον κόσμο. Έχουν αφιερώσει τη ζωή τους να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τη μουσική τους σε συνδυασμό με τις τοπικές παραδόσεις και πολιτισμούς σε συνεργασία με τοπικούς μουσικούς, χορευτές και καλλιτέχνες. Το ANNA RF αποτελεί έκφραση της Αραβο-εβραϊκής γλώσσας, με διπλό νόημα, καθώς σημαίνει "ξέρω" και "δεν ξέρω", πράγμα το οποίο, όπως το ίδιο το συγκρότημα αναφέρει, αποτελεί τη φιλοσοφία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου