Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο "μαυρόασπρος" φωτογράφος-απόγονος του μπουρλοτιέρη

.
O Λευτέρης Μιαούλης γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και ασχολήθηκε με την φωτογραφία ήδη από τα πρώτα του εφηβικά χρόνια (με μια παλιά Poraroid και ένα χρέπι Lubitel2). Επαγγελματικά εργάστηκε σαν φωτογράφος ή και δημοσιογράφος σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά (π.χ. ΕΘΝΟΣ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥ) και σαν free lancer δημοσίευσε θέματα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών περιοδικών (π.χ. ABITARE, BBC HOMES, 25 BEAUTIFUL HOMES κ.α.).
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτύου όντας ένας εκ των δημιουργών του ιστότοπου omorfipoli.com ο οποίος ασχολείται με την Αρχιτεκτονική, τις Τέχνες και την Διακόσμηση.

Υπήρξε πάντοτε ένας τελειομανής της Ασπρόμαυρης φωτογραφίας, την οποία υπηρετούσε πάντοτε με συνέπεια παράλληλα με την δουλειά του (που ήταν πάντοτε έγχρωμη). Το επί δεκαετίες συγκεντρωμένο υλικό με Ελληνικά τοπία, νησιά και ανθρώπους καθώς και το νέο υλικό που συνεχίζει να παράγει χαρακτηρίζονται από μια προσωπική, εικαστική ματιά.
Πηγή: http://www.fonipeiraioton.gr
 



Λευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis Photography
Λευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis Photography

 Λευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis PhotographyΛευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία Lefteris Miaoulis Photographyhttp://lefteris.omorfipoli.com/images/symi/20.jpg

Βίταλα | Vitala - Λευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία | Lefteris 


Σύμη | Symi - Λευτέρης Μιαούλης Φωτογραφία | Lefteris 

πηγή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου